Вибори в 179 окрузі – в “Слузі народу” визначилися з кандидатом

Фото: Виктория Алексейчук /Facebook

На проміжні вибори до Верховної Ради на 179 окрузі в Харківській області партія “Слуга народу” висунула Вікторію Алєксєйчук.

Про це Харків Times дізнався повідомлення заступника голови фракції СН Євгенії Кравчук в Facebook.

Як повідомляється, рішення висунути кандидатом від “Слуги народу” було прийнято на другому етапі з’їзду партії. Однак не вказується, де і коли цей захід відбувся.

Алєксєйчук – юрист, доцент кафедри криміналістики Національного юридичного університету ім. Ярослава Мудрого. Влітку балотувалася в депутати від Слуги народу на 174 окрузі в Харкові, де поступилася самовисуванцю Олександру Фельдману.

Як повідомляв Харків Times, 6 листопада, під час візиту до Харківської області Президент України Володимир Зеленський представив адміністративно-господарському активу області нового голову Харківської обласної державної адміністрації. Ним став народний депутат від партії “Слуга народу”, переможець позачергових парламентських виборів по мажоритарному округу №179 Олексій Кучер.

Центральна виборча комісія призначила на 15 березня 2020 року проміжні вибори народного депутата України в ОВО № 179 Харківської області.

Колишня начальник Головного територіального управління юстиції у Харківській області Тетяна Єгорова Луценко заявила про намір балотуватися по 179 округу.