На вулиці Малиновського затримали 26-річного наркозакладника (фото)

Фото: hk.npu.gov.ua

30 січня у Харкові, на вулиці Малиновського поліцейські затримали 26-річного хлопця, у якого виявили амфетаміни. Він зізнався, що працює на Інтернет-крамницю та розкладає наркотичні «закладки» на території Харкова.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

Під час огляду у затриманого вилучили у 40 згортків з порошкоподібною речовиною білого кольору. Зі слів чоловіка в них знаходиться наркотична речовина амфетамін, вагою по 1 граму в кожному згортку.

Також зловмисник повідомив, що нещодавно зробив «закладки» на території Київського району міста та готовий їх показати. При виїзді на вказане місце по вулиці Тюрінській було виявлено та вилучено п’ять закладок в різних місцях з наркотичною речовиною амфетамін.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою кваліфікацією за ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до трьох  років позбавлення волі.

Поліцією встановлюються злочинні зв’язки зловмисника.

Як повідомляв Харків Times, патрульні затримали наркомана на дитячому майданчику у Московському районі Харкова.