На Меморіалі Слави офіцерам-нацгвардійцям вручили дипломи (фото)

Сьогодні, 1 лютого, 135 офіцерів отримали дипломи Академії Національної гвардії України. Випуск молодих нацгвардійців відбувся на Меморіалі Слави в Харкові.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі обладміністрації.

Присутній на церемонії голова обладміністрації Олексій Кучер ХОДА разом з керівництвом академії вручив дипломи випускникам вузу.

«Ви великі молодці! Ви подолали серйозний шлях для того, щоб сьогодні отримати ці дипломи. Але пам’ятайте, що попереду – ще більш серйозний шлях. І далі все залежить від вас – від кожного з вас», – звернувся до офіцерів Національної гвардії керівник області.

Олексій Кучер також привітав батьків випускників і викладачів Національної академії Національної гвардії України.

Довідка. Національна академія Національної гвардії України майже 90 років готує військових спеціалістів різних кваліфікацій. З 2013 року можливість навчатися в Академії не лише за цивільними, а й за військовими спеціальностями отримали дівчата. Підготовка офіцерів в Академії здійснюється на 5 факультетах: оперативно-тактичному, командно-штабному, гуманітарному, факультеті логістики та київському факультеті, що готує фахівців за спеціальностями «Право» та «Державна безпека». Поряд із курсантами на факультеті логістики та гуманітарному факультеті навчаються студенти.