Троє злодіїв із Харкова попалися на квартирній крадіжці в Краснограді (фото)

На Харківщині поліцейські оперативно викрили квартирних крадіїв.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

Поліцейським знадобилося кілька годин аби знайти та затримати трьох зловмисників, які проникли до квартири мешканки міста Красноград та скоїли крадіжку.

30 січня чоловіки підібрали ключі до помешкання 37-річної жінки, заволоділи грошовими коштами та технікою, після чого втекли.

Поліцейські встановили, що чоловіки поїхали з місця злочину на автомобілі «ВАЗ 2112».

Під час здійснення розшукових заходів співробітники Красноградського відділу поліції спільно та Управлінням стратегічних розслідувань затримали зловмисників. Ними виявилися троє харків’ян, віком від 35 до 45 років. Речові докази вилучені.

Також з’ясувалося, що чоловіки цього ж дня намагалися проникнути до квартири 50-річної місцевої жительки, але ця спроба їм не вдалася.

Слідчим відкрито кримінальне провадження ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Чоловікам повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Санкція статті передбачає до 6 років позбавлення волі.

Зловмисники затримані в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Проводяться слідчі дії щодо встановлення їх причетності до вчинення аналогічних злочинів на території Харківського регіону.

Як повідомляв Харків Times, харківські поліцейські по гарячих слідах затримали двох квартирних крадіїв.