Поліція заявляє, що від стрілянини та вибуху в Шевченківському районі ніхто не постраждав (відео)

Скриншот: соцсети

Поліція вважає, що під час стрілянини та вибуху на вул. Кузнецькій у Шевченківському районі міста вдень сьогодні, 30 січня, ніхто не постраждав.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

“Як повідомив заступник начальника ГУНП в Харківській області – начальник слідчого управління Сергій Чиж, поліцейські попередньо з’ясували, що між невстановленими особами стався конфлікт із застосуванням гранати та зброї травматичного типу”, – інформує відділ комунікації.

На даний час на місці події експерти проводять збір речових доказів, співробітники слідчо-оперативних груп опитують свідків і мешканців прилеглих будинків, вилучають та вивчають відео з камер відеоспостереження.

Тим часом, у соцмережах вже з’явилося відео, мабуть, зняте однією з ближніх до місця події відеокамер. На відео видно, що відбувається бійка за участю досить великої кількості “молодих людей спортивного вигляду”, в ході якої лунають постріли, також видно й вибух. Кілька людей саджають до білої автівки одного з учасників бійки, можливо, потерпілого.

Як повідомляв Харків Times, сьогодні, 30 січня, близько 13:30 до поліції надійшло повідомлення про стрілянину й вибух на вул. Кузнецькій у Шевченківському районі міста.