Міськрада підрахувала дерева, що впали через негоду

Фото: kh.dsns.gov.ua

У ніч на сьогодні, 30 січня, через сильний вітер у Харкові впало сім дерев. Постраждали трамвайні колії, дроти й автомобілі.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі міськради.

За інформацією Департаменту комунального господарства міськради, в Індустріальному районі міста впали два дерева – на трамвайні колії Московського проспекту іта вздовж трамвайних колій в районі ХТЗ. Ще одна велика гілка впала у зеленій зоні Олександрівського проспекту. Дерева, що впали на Московському проспекті, вже розпиляні, їх вивозять. Трамваї №23 та 26 поки їдуть до Салтівського шосе й назад – за маршрутом. На ділянці вже прибрали гілки й ремонтують контактну мережу.

У Холодногірському районі дерево впало на трамвайні дроти на перехресті вулиці Великої Панасівської та Різняковського провулку. Рух трамваїв на Великій Панасівській вже відновлено.

У Київському районі впали два дерева – на вул. Сумській, 112 та на розі вулиць Мироносицької та Костомарівської. Харків Times повідомляв, що від падіння великої гілки на вул. Сумській постраждала припаркована поруч автівка – цю гілку вже прибрали.

У Немишлянському районі, в приватному секторі на перетині проспекту Тракторобудівників з вулицею Амосова, падіння дерева, на щастя, не викликало аварійної ситуації.

Як повідомляв Харків Times, у Харкові повалені шквальним вітром дерева пошкодили трамвайні дроти та припаркований на вулиці Сумській, 112 автомобіль Mitsubishi Colt.