В квартирі харків’янина та в його BMW поліцейські знайшли кокаїн (фото)

Фото: hk.npu.gov.ua

Працівники поліції виявили у 59-річного харків’янина 60 доз кокаїну та психотропні речовини. Вартість вилучених наркотичних засобів на «чорному» ринку становить майже 80 тисяч гривень.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

Встановлено, що чоловік збував наркотичні речовини під час особистих зустрічей з покупцями.

27 січня під час обшуків у квартирі наркоділера правоохоронц виявили та вилучили близько 10 грамів кокаїну, 3 пігулки екстазі, ваги та інші вимірювальні приладдя.

В ході проведення санкціонованого обшуку в іншій квартирі, де інколи мешкає чоловік, поліцейські виявили близько двох грамів кокаїну, приладдя для вживання наркозасобу, зіп-пакети для фасування наркотиків. В автомобілі «BMW X1», яким керує чоловік, правоохоронці вилучили близько трьох грамів кокаїну.

Вилучені речовини направлені на експертне дослідження. Також правоохоронці вилучили автівку та два мобільні телефони зловмисника для подальшого накладення арешту.

Слідчо-оперативні дії проводилися в рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років із конфіскацією майна.

Як повідомляв Харків Times, у Харкові на дитячому майданчику затримали двох наркозакладчиць.