Wizz Air запустить рейс з Харкова в Будапешт раніше анонсованого терміну

Фото: zp.today

Wizz Air запустить рейс з аеропорту Харків в Будапешт на два місяці раніше анонсованого терміну, свідчить оновлена інформація в системі бронювання лоу-коста.

Про це Харків Times дізнався з публікації avianews.com.

Авіакомпанія планувала почати польоти з 1 червня, проте перший рейс буде виконаний 30 березня. При цьому збережена частота рейсів і дні польотів – вони будуть виконуватися двічі на тиждень по понеділках і п’ятницях.

На цьому маршруті вже літає ірландський лоу-кост Ryanair. Wizz Air анонсував запуск рейсів Харків-Будапешт у вересні 2019 року. У жовтні 2019 року Ryanair заявив про намір запустити рейси за цим же маршрутом, але раніше – з 3 квітня 2020 року. Через кілька тижнів ірландський лоу-кост переніс старт польотів на більш ранній термін і виконав перші рейси між Харковом і Будапештом 16 січня 2020 року.

Зараз мінімальні ціни квитків на рейси Харків-Будапешт у Ryanair починаються від 15 євро в один бік, у Wizz Air – від 429 грн в один бік. У вартість включене перевезення тільки маленької ручної поклажі. У Ryanair її габарити не повинні перевищувати 40х25х20 см, у Wizz Air – 40х30х20 см.

Аналогічна конкуренція з рейсами до Будапешту склалася в аеропорту Львів. Wizz Air першим оголосив про старт польотів на даному маршруті, проте пізніше Ryanair анонсував відкриття цієї ж лінії, але з більш ранньою датою початку польотів.

Як повідомляв Харків Times , лоукостер Wizz Air 2 серпня виконав перші рейси між Краковом і Харковом, що на півтора місяці раніше запланованої дати.

Wizz Air оголосив про запуск 1 червня 2020 року прямих рейсів до столиці Угорщини – Будапешту.