Вистави з відомим російським актором у Харкові не буде

Фото: Позднякова Вадима/Facebook

У Харківському театрі імені Шевченка відмінили виставу за участю російського актора Віктора Логінова, який прославився роллю Геннадія Букіна у фільмі «Щасливі разом».

Про це Харків Times дізнався з повідомлення активіста Позднякова Вадима у Facebook.

Харківські активісти звернулися до Служби Безпеки України з вимогою не допустити виступу в Україні відомого російського актора Віктора Логінова.

«Вистави з Кримнашистом Логіновим не буде. Сьогодні стало відомо, що у Харківському театрі імені Шевченка не відбудеться вистава за участі російського актора Віктора Логінова, який мав виступ в окупованому Севастополі. Виставу було скасовано після нашого звернення до СБУ», – написав у соцмережі голова громадської організації “Світанок” Поздняков Вадим.

Комедія «Татусі» мала відбутися шостого лютого у харківському театрі, а також в Одесі та Полтаві.

Активісти виступають проти приїзду російського актора Віктора Логінова в Україну через його виступ в окупованому Криму у 2018 році. Через це актора внесено до бази сайту «Миротворець» з поміткою: «Свідоме порушення Державного кордону України з метою проникнення в захоплений російськими окупантами Крим. Незаконна комерційна діяльність в окупованому Криму».

За словами Вадима Позднякова, раніше їм вдалося заборонити в’їзд Марату Башарову та його колективу до України. А зараз вони готують звернення до СБУ щодо ще одного актора, про що обіцяють повідомити згодом.

Фото: Позднякова Вадима/Facebook

Як повідомляв Харків Times, учасницям російської групи “Воровайки”, концерт якої було анонсовано у Харкові, заборонено в’їзд до України.