У Харкові на автовокзалі затримали молодиків із Дніпра з кастетом і наркотиками (фото)

Харківські поліцейські викрили жителів Дніпра у перевезенні заборонених речовин.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

Під час патрулювання території одного з автовокзалів Харкова співробітники відділення поліції на станції Основа виявили чоловіків, які мали при собі психотропні речовини.

Правоохоронці встановили, що 18 та 20-річні молодики приїхали до Харкова з Дніпра, попередньо домовившись з невстановленою особою через мережу Інтернет про придбання психотропних речовин з метою їх подальшого збуту у місті. Вони забрали у вказаному місці пакети з речовиною та направилися на автовокзал, де були зупинені працівниками поліції.

У ході огляду поліцейські вилучили у чоловіків 69 згортків з речовинами, які, за висновком експерта, містять у своєму складі психотропні речовини – амфетамін та метамфетамін. Також у правопорушників був вилучений предмет, зовні схожий на кастет.

За даним фактом слідчим Основ’янського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Чоловікам повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Їм загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Зараз вирішується питання про обрання затриманим запобіжного заходу.

Як повідомляв Харків Times, на “Гоптівці” затримали авто з 12 кг маріхуани в бензобаку (фото та відео).