Роз’яснення міськради щодо впровадження в місті системи «Eticket»

Фото: 057.ua

C 1 березня 2020 року в метрополітені буде припинено поповнення старих пластикових карт. Поповнювати можна буде тільки карти «E-ticket».

Про це Харків Times повідомили у прес-службі міськради.

Як повідомив сьогодні, 22 січня, заступник Харківського міського голови з питань інфраструктури міста Євген Водовозов, харків’яни, які поповнили старі карти до цього терміну, зможуть ними користуватися до 1 березня 2021 року. На станціях метро залишаться турнікети для проходу за старими проїзними.

«Гроші, зараховані на ці карти, не «згорять», і у людей буде рік, щоб використовувати ці кошти», – підкреслив Євген Водовозов.

Також він повідомив, що в місті триває видача нових проїзних карток «E-ticket» громадянам пільгових категорій. Одночасно з користування виводяться старі карти пільговиків, видані «ПриватБанком». З 1 березня всі вони будуть відключені. До цього часу городянам, які мають право на пільгу, необхідно звернутися в служби соцзахисту за місцем проживання, для того щоб отримати нову карту «E-ticket».

У міськраді харків’янам рекомендують завчасно купувати нові проїзні картки «E-ticket», щоб не створювати ажіотаж, і усі могли комфортно користуватися метрополітеном.