Кучер призначив собі двох заступників

Фото: kharkivoda.gov.ua

Голова Харківської облдержадміністрації Олексій Кучер призначив Віталія Погосяна першим заступником голови ХОДА, а Руслана Тихонченко – заступником голови ХОДА.

Про це Харків Times дізнався з розпоряджень № 13-к та № 14-к, які Олексій Кучер підписав 22 січня.

Новопризначені заступники голови ХОДА приступлять до виконання своїх обов’язків 23 січня.

Як повідомляв Харків Times , Віталій Погосян до 28 грудня очолював Департамент економіки та інвестицій Вінницької міської ради. Він заявив місцевому виданню, що має намір реалізувати отриманий у Вінниці досвід в новому регіоні: “буду впроваджувати отримані знання про залучення інвестицій, розвиток підприємництва, дерегуляції, створення індустріальних і технологічних парків”.

Руслан Тихонченко, згідно його декларації, працював у ТОВ “Компанія “Прайд”, де заробив за 2018 рік 29,250 тис. гривень, та за сумісництвом – завідувачем лабораторії у Харківському державному університеті харчування та торгівлі, де заробив за рік 8,113 тис. гривень. За даними ЦВК, на позачергових виборах народних депутатів він був уповноваженою особою політичної партії “Слуга Народу” у виборчому окрузі №170. У списку Тихонченко вказаний як “тимчасово не працюючий”.

Президент України Володимир Зеленський представив адміністративно-господарському активу області нового голову Харківської обласної державної адміністрації 6 листопада 2019 року. Ним став народний депутат від партії “Слуга народу”, переможець позачергових парламентських виборів по мажоритарному округу №179 Олексій Кучер.