Відомі харківські музиканти дадуть концерт на підтримку людей з онкодіагнозом

Дует 5’nizza (Сергій Бабкін та Андрій Запорожець), Ната Сміріна та Марія Чайковська, Oleg Kadanov c Натой Кот і Юністю Юнга, а також Agata Vilchyk Group зберуться на сцені ХНАТОБ/СхідOpera 27 січня, щоб підтримати свою подругу, арт-директора Культурного центру ART AREA ДК Альону Воробйову та всіх тих, хто бореться або допомагає в боротьбі з онкологічним діагнозом.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення на сторінці заходу в Facebook.

“Кращі харківські артисти представлять свої чарівні ліричні твори, а глядачі подарують частинку добра тим, хто так гостро його потребує, адже гроші від продажу квитків будуть передані виключно на благодійність”, – йдеться у повідомленні.

Окрім всім відомих інтерпретацій улюблених хітів, музиканти виконають свої пісні в абсолютно новій редакції спільно з Хором самотніх сердець Сержанта Пеппера (ХОССП).

“Поки я, затамувавши подих і закривши очі, лягаю під черговий медсканер, щоб почути висновок “до чого прийшли після курсу хімії і куди рухатися далі”, зовсім поруч все більше чутно крила моїх ангелів. Вони у мене неймовірні – талановиті, сміливі та шляхетні – і коли їх зусилля і голоси об’єднуються, все починає відбуватися так, немов чудеса в цьому Місті – природний хід подій. і вже немає хвороби, а є Шлях, який несповідимий і 27 січня приведе до великого залу Оперного Театру не тільки мене, а й усіх тих, хто зіткнувся з бідою”, – написала Альона Воробйова на своїй сторінці у Facebook.

У повідомленні організаторів концерту йдеться, що 150 квитків Альона та організатори концерту безкоштовно передали людям з онкодіагнозом і тим, хто подолав його, онковолонтерам та лікарям – щоб підтримати їх і дати можливість відчути, що всі вони борються не самі. Гроші від продажу квитків будуть передані як на лікування самої Альони Воробйової, так і – за її рішенням – на закупівлю медичного обладнання до Харківського обласного центру онкології.

Початок концерту – 27 січня в 19:30. Квитки на концерт можна придбати, перейшовши за посиланням.