У ЦВК визначились, скільки коштуватиме вибори народного депутата у 179 окрузі на Харківщині

Фото: Подробности

20 січня, на черговому засіданні Центральної виборчої комісії було затверджено обсяг коштів Державного бюджету, необхідних на підготовку та проведення проміжних виборів народного депутата України 15 березня 2020 року в одномандатному виборчому окрузі № 179 (Харківська область), на загальну суму 10 млн 332 тис. 337 гривень.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення на прес-служби Центральної виборчої комісії.

Згідно із вказаним обсягом коштів:

– видатки Центральної виборчої комісії склали 1 млн 58 тис. 28 гривень;

– видатки окружної виборчої комісії з виборів народних депутатів України, в тому числі видатки дільничних виборчих комісій – 9 млн 255 тис. 109 гривень;

– видатки на придбання паперу та витратних матеріалів для виготовлення органом ведення Державного реєстру виборців списків виборців та іменних запрошень – 19 тис. 200 гривень.

Як повідомляв ХарківTimes Центральна виборча комісія призначила на 15 березня 2020 року проміжні вибори народного депутата України в ОВО № 179 Харківської області. До того до ЦВК надійшла постанова Верховної ради України про дострокове припинення повноважень народного депутата від “Слуги народу” Олексія Кучера, який переміг на окрузі в ході дострокових виборів до Ради.

6 листопада, під час візиту до Харківської області Президент України Володимир Зеленський представив адміністративно-господарському активу області нового голову Харківської обласної державної адміністрації. Ним став народний депутат від партії “Слуга народу”, переможець позачергових парламентських виборів по мажоритарному округу №179 Олексій Кучер.

На початку січня цього року Центральна виборча комісія (ЦВК) затвердила Календарний план підготовки та проведення проміжних виборів народного депутата України, які відбудуться 15 березня 2020 року в окрузі № 179 в Харківській області.