Тимошко знову керує теруправлінням ДБР у Полтаві, яке поширює свою діяльність на Харківську область

Фото: dbr.gov.ua

Т. в. о. директора Державного бюро розслідувань Ірина Венедіктова з робочим візитом відвідала територіальне управління ДБР, розташоване в м. Полтаві.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення на сайті ДБР.

Т. в. о. директора ДБР повідомила про поновлення Володимира Тимошка на посаді директора територіального управління ДБР, розташованого в м. Полтаві на підставі рішення суду.

«Сьогодні ми виконали рішення суду і відновили справедливість, поновивши Володимира Тимошка на посаді директора територіального управління, розташованого в Полтаві. Управління має дати якісний результат – своєчасне запобігання, виявлення та припинення злочинів, а особливо, їх швидке розкриття та об’єктивне розслідування. Також ви маєте забезпечити ефективну взаємодію із іншими правоохоронними органами», – заявила Ірина Венедіктова.

Під час візиту до Полтави т. в. о. директора ДБР провела робочу нараду з керівниками структурних підрозділів територіального управління.

Як повідомляв Харків Times, 28 травня 2019 року співробітниця прес-служби ДБР Ірина Винокурова повідомила, що директор ДБР Роман Труба підписав накази про звільнення чотирьох керівників відомства. В одному з документів йдеться про те, що з посади директора Теруправління ДБР у місті Полтава, яке поширює свою діяльність на Харківську область, звільнено Володимира Тимошка.

Харківський окружний адміністративний суд 8 серпня 2019 року визнав підстави недостатніми для звільнення і поновив на посаді звільненого директора Територіального управління Державного бюро розслідувань в Полтаві Володимира Тимошко. Але до сих пір рішення суду не було виконане фактично.