Альона Стрижак очолила Управління патрульної поліції у Харківській області (оновлено, додано відео)

Фото: OSCE Project Co-ordinator in Ukraine / Facebook

15 січня відбулося офіційне представлення нового керівника Управління патрульної поліції у Харківській області. Ним стала поліцейська з Хмельниччини Альона Стрижак.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

Нового керівника особовому складу представив перший заступник Департаменту патрульної поліції НПУ капітан поліції Олексій Білошицький. Він вручив Альоні Стрижак шеврон патрульної поліції Харківської області та побажав успіхів в роботі.

Начальник ГУНП в Харківській області Валерій Сокуренко окреслив виклики, які постануть перед новою очільницею патрульних. Сокуренко зазначив, що на сьогодні в Харківській області спостерігається збільшення фактів скоєння ДТП. Триває боротьба з ігорним бізнесом, незаконною торгівлею алкоголем, порубками лісових насаджень.

Свій професійних шлях Альона Стрижак розпочала в патрульній поліції в місті Дніпро, стала командиром роти. Після чого була призначена заступником начальника УПП у Хмельницькій області, була начальником відділу чергової частини в Хмельницькій області.

За інформацією UA:Харків, наказ про призначення нової очільниці УПП Харківщини був підписаний напередодні, 14 січня начальником Департаменту патрульної поліції Євгеном Жуковим.

За даними з відкритих джерел, Альоні Стрижак 31 рік, вона має звання старший лейтенант.

На посаді начальника УПП у Харківській області вона замінила колишнього керівника Разміка Оганісяна, який місяць тому подав заяву про звільнення за власним бажанням.