Кучер про майбутнього керівника апарату Шпиньова: “Він є моїм товаришем”

Фото: ХарківTimes

Олексій Кучер заявив, що майбутній керівник апарату облдержадміністрації Леонід Шпиньов є його давнім другом, але він – кращий з претендентів на цю посаду.

Про це Кучер сказав, відповідаючі на питання журналістів, повідомив кореспондент Харків Times.

“Він виграв конкурс, він набрав найвищу кількість балів. Я знаю, що закидають: що наче це мій товариш, якого я призначив. Я буду відвертий, я підтверджую, що він є моїм товаришем, ми знайомі давно. Він пройшов увесь шлях зі мною в передвиборчій компанії. Після цього він був помічником народного депутата Кучера. Після цього – звісно, що я довіряю цій особі – я його запросив до своєї команди. І звісно, що я його попрохав прийняти участь у цьому конкурсі. На мій погляд – я тут теж абсолютно відвертий – він на загальних засадах з трьома особами… Я зараз з’ясую, чи є відеофіксація цих співбесід, і вони проходили тестові та ситуаційні завдання – якщо є відеофіксація, то ми можемо підняти та продемонструвати це. Він набрав найбільшу кількість балів. Я довіряю цій особі і звісно, що керівником апарату повинна бути особа, якій я довіряю. Разом с цим я підкреслюю, що все ж таки ми керувались тим, що він в своїх потенційних фахових якостях він є кращим з тих, хто прибув”, – сказав Кучер.

Голова облдержадміністрації наголосив, що проводив співбесіду з кожним з кандидатів, що вийшли у фінал.

“Я не пам’ятаю прізвище, хто зайняв друге місце, але він мені теж сподобався, і скоріш за все, якщо він захоче, він буде призначений або заступником керівника, або увійде в команду”, – повідомив Кучер.

Як повідомляв Харків Times , у конкурсі на посаду керівника апарату Харківської облдержадміністрації переміг Леонід Шпиньов, який був помічником на громадських засадах народного депутата, а нині голови ХОДА Олексія Кучера.