На Салтівці горіли гаражі, пожежні знайшли тіло чоловіка (фото, доповнено)

Фото: Головне управління ДСНС України у Харківській області / Facеbook

В гаражному кооперативі “Авто 19” за адресою Салтівське шосе, 161 вранці сталася пожежа, в одному з боксів рятувальники знайшли тіло чоловіка.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі ДСНС області.

Повідомлення про пожежу надійшло на номер “101”12 січня о 9:51. До місця виклику було направлено чотири відділення служби порятунку на автоцистернах. На момент прибуття рятувальників вогнем повністю були охоплені чотири бокси, в трьох з яких знаходились автомобілі. Крім того, вогонь поширювався на інші гаражні бокси, що розміщені в ряд. Рятувальники встигли викотити з них п’ять автомобілів, не давши полум’ю пошкодити їх. Площа пожежі склала близько 100 квадратних метрів.

О 10:24 пожежу було локалізовано, а об 11:10 повністю ліквідовано. У одному з боксів, саме там де сталася пожежа, біля згорілої автівки Opel Kadet, було виявлено тіло 61-річного чоловіка. Обставини пожежі та загибелі чоловіка наразі встановлюються.

Очевидці повідомили у соцмережах, що згоріло вісім гаражів. “Йшов легкий димок і запах гару, підійшли до гаражу, відкрили двері, а там мужик стоїть і горить. Як двері відкрили, він впав на підлогу і так і згорів. Одні кістки залишилися. В одному з гаражів був мотлох, купа лінолеуму та іншого горючого непотребу”, – йдеться у повідомленні.

Пресслужба поліції повідомила, що за попередніми даними, причиною загоряння стало коротке замикання. Вогнем покоджено вісім боксів. Інформація зареєстрована у Єдиному обліку заяв і повідомлень Московського відділу поліції. Вирішується питання щодо кваліфікації події за Кримінальним кодексом.