Іноземець пограбував харків’янина під час заміни колеса на автівці

Фото: hk.npu.gov.ua

Поліцейські затримали іноземця, який у центрі міста поцупив з автомобіля 64-річного харків’янина рюкзак, в якому знаходилися 10 тисяч доларів, 30 тисяч гривень і особисті речі потерпілого.

Про це ХарківTimes стало відомо з повідомлення відділу комунікації Нацполіції області.

Згідно з повідомлення потерпілий зупинив свою автівку на перехресті вулиць Сумської та Дерев’янка, щоб замінити колесо. В цей час невідомий схопив рюкзак харків’янина, що знаходився в автомобілі. За словами потерпілого, зловмисник з місця злочину поїхав на автомобілі Toyota чорного кольору.

“В ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники Управління стратегічних розслідувань спільно з працівниками карного розшуку Шевченківського відділу поліції та патрульними затримали 35-річного громадянина Грузії. У чоловіка вилучено банківську картку та візитки потерпілого, рукавиці, металеві ножиці та 7 предметів, схожих на металеві їжи для пошкодження колес автомобілів”, – йдеться в повідомленні

За данним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 7 до 10 років позбавлення волі.

Зловмисник затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомлено про підозру у скоєнні злочину. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Як повідомляв Харків Times,на Харківщині осудили зловмисника, який вбив пасатижами та пограбував колишню співмешканку