У Харкові в зв’язку з трауром скасовані розважальні заходи

Фото: city.kharkov.ua

На виконання Указу Президента України Володимира Зеленського та за дорученням міського голови Геннадія Кернеса у Харкові скасована низка розважальних заходів.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі міськради.

Нагадаємо, у зв’язку з трагедією, що сталася 8 січня в результаті катастрофи пасажирського літака авіакомпанії «Міжнародні авіалінії України» в Тегерані (Іран), голова держави оголосив 9 січня днем жалоби. Указ передбачає скасування розважально-концертних заходів та відповідних теле- і радіопередач. З метою вшанування пам’яті загиблих на будівлях і спорудах органів влади, держпідприємств, установ і організацій приспущені державні прапори України.

Також в місті скасовані розважальні заходи. Так, на пл. Свободи припинено роботу атракціонів, у Центральному парку культури і відпочинку ім. Горького скасовані конкурсно-розважальні, танцювальні програми та дитяче шоу. Крім того, у Харківському театрі музичної комедії сьогоднішній спектакль «Сільва» перенесено на 13 лютого, у Харківському театрі опери і балету ім. М. В. Лисенка балет «Тисяча і одна ніч» перенесено на 10 січня, а показ опери «Дон Жуан», який повинен був відбутися завтра, скасований.