Поліція розслідує напад на фельдшера “швидкої” у Харкові

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом нападу на фельдшера бригади швидкої медичної допомоги, який стався 7 січня близько 2:00 біля будинку по проспекту Тракторобудівників.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

Повідомлення про бійку між бригадою швидкї допомоги та громадянином надійшло до поліції Московського району. Направлений на місце екіпаж патрульної поліції з’ясував, що 42-річний чоловік посварився із 28-річним фельдшером бригади швидкої медичної допомоги, яка приїхала за викликом до 4-річної доньки нападника. “Внаслідок з’ясування стосунків медик отримав тілесні ушкодження”, – йдеться у повідомленні.

За даним фактом слідчі Московського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу (умисне легке тілесне ушкодження). Максимальне покарання згідно з санкцією статті передбачає виправні роботи на строк до 1 року. На даний час триває досудове розслідування, з’ясовуються усі обставини інциденту.

Як повідомляв Харків Times, коли медики прибули на місце виклику, там вже знаходилося три екіпажа поліції. Батьки дитини були в хмільному сп’янінні, після допомоги дитині батько дитини відмовився від шпиталізації.