Директора парку “Юність” звільнили через “втрату довіри”

Директор парку «Юність» Тимур Зайдуллаев заявив, що його звільнили нібито через втрату довіри.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення в Telegram-каналі «Харків 1654».

У паблік опублікували відео, в якому Тимур Зайдуллаев, який займався реконструкцією парка розповів останні новини парку “Юність”.

“Мене офіційно вони, все-таки, звільнили. Написали в наказі, що причиною звільнення була втрата довіри”, – повідомив Тимур Зайдуллаев.

Він планує оскаржити в суді своє звільнення.

Також в відеозверненні Зайдуллаев назвав можливі причини нападу на нього, яке відбулося в листопаді 2019 року. За його словами, за тиждень до нападу, він запропонував створити комісію з місцевих жителів. щоб вони документально зареєстрували кількість і стан об’єктів в парку “Юність”.

“Мені до цього підсовували папери, щоб я підписав, що, наприклад, туалет в робочому стані. Що він обслуговується, що на нього списуються гроші. Я відмовився”, – розповів директор парку “Юність”.

Він додав, що аналогічна ситуація була з фортецею, яка знаходиться в напівзруйнованому стані, а йому пропонували документально зафіксувати, що об’єкт був відновлений.

За його припущенням, напад на нього замовили тому, що випливе назовні правда про реальний стан парку юність.

Як повідомляв Харків Times, шість чоловік напали на нового директора парку «Юність» Тимура Зайдуллаева. Напад стався прямо в офісі комунального підприємства. Після побиття Зайдуллаев потрапив в лікарні, у нього розбитий ніс, лікарі підозрюють також перелом руки.