Українець заховав у топливному баку Volkswagen майже 20 кілограмів наркотиків (фото та відео)

Фото: Східне регіональне Управління ДПСУ

Прикордонники Харківського загону спільно з представниками СБУ затримали на пункті пропуска “Гоптівка” українця, який намагався вивезти в топлівному баку автомобіля Volkswagen майже 20 кілограмів наркотиків.

Про це  Харків Times  дізнався з повідомлення Східного регіонального Управління ДПСУ у Facebook.

Повідомляється, що 37-річний чоловік намагався виїхати з УКраїни до РФ. Під час проходження прикордонно-митного контролю на автівку зреагував службовий собака, навчений виявляти наркотичну речовину.

Правоохоронці одразу перемістили автівку на окрему смугу руху та ретельно оглянули. В результаті перевірки  в паливному баку було знайдено понад шість десятків поліетиленових пакунків загальною вагою більше 19 кг. В пакунки була загорнута речовина рослинного походження, попередньо, марихуана.

Водій розповів правоохоронцям, що партію виявленої речовини його, начебто, попросили перемістити з України до РФ знайомі за винагороду у 300 доларів.

Виявлену речовину та транспортний засіб правоохоронці вилучили.

Як повідомляв ХарківTimes прикордонний наряд затримав біля населеного пункту Борисівка на Харківщині трьох чоловіків, які намагалися переправити з РФ велику партію контрабандної червоної ікри.