Дергачівську райдержадміністрацію збирається очолити колишня начальниця її відділу освіти

Фото: wikimapia.org

Дергачівську райдержадміністрацію планує очолити колишня начальниця її відділу освіти Оксана Колесникова.

Про це Харків Times дізнався з її декларації кандидата на посаду, що була оприлюднена в Єдиному державному реєстрі декларацій.

Згідно з декларацією, Колесникова володіє двома квартирами у Харкові – площею 66,6 кв. м та 137,2 кв. м, – а також земельною ділянкою площею 7 тис. кв. м у селі Польова Дергачівського району (набуття у власність – у вересні 2017 року). Вона також задекларувала автомобіль Mazda 2 2008 року випуску, якою володіє або користується з березня 2018 року (інформація щодо прав власності на цю автівку у документі відсутня). Вартість автівки на момент придбання вказана у сумі 25 тис. гривень. Це чудова вартість – на 7 січня ціни на Mazda 2 2008 року випуску на порталі auto.ria.com починалися з 133,896 тис. гривень (5,6 тис. доларів)

У якості доходу за 2019 рік Колесникова задекларувала 3,750 тис. гривень заробітної плати за основним місцем роботи – ТОВ “Оксі- Артбуд”.

Колесникова має готівкою 20 тис. доларів, 5 тис. євро та 410 тис. гривень. Ще 5,628 тис. доларів Колесникова має на банківському рахунку.

Згідно з даними порталу opendatabot.ua, Колесникова у листопаді 2017 року звільнилася з посади начальника Відділу освіти Дергачівської райдержадміністрації.

У декларації, поданій перед звільненням з посади, Колесникова вказала 89,084 тис. гривень заробітної плати, отриманої у 2017 році за основним місцем роботи – у відділі освіти Дергачівської РДА, а також 28,935 гривень, отриманих за роботу за сумісництвом – на посаді доцента у Харківській гуманітарно-педагогічній академії. Також вона задекларувала у якості доходів 4613 гривень дивідендів від банківського депозиту та 663 гривні соціальної допомоги від центру зайнятості. Також у цій декларації вказані грошові активи – 20 тис. доларів, 5 тис. євро та 510 тис. гривень готівкою, а також 13,445 тис. доларів на банківських рахунках. Також у цій декларації вказана вартість придбаної земельної ділянки – 77,941 тис. гривень.

Особа з тими ж ПІБ у 2011 році отримала ступінь кандидата педагогічних наук у Полтавському національному педагогічному університеті імені В. Г. Короленка (тема дисертації – Організаційно-педагогічні основи діяльності соціальної психолого-педагогічної служби в загальноосвітній школі). Також жінка з такими ПІБ вчилася на факультеті публічного управління та адміністрування Харківського регіонального інституту Національної академії державного управління.

Як повідомляв Харків Times , приватний підприємець Анатолій Рисцов збирається очолити Богодухівську райдержадміністрацію. Нововодолазьку райдержадміністрацію збирається очолити 40-річний лікар-патологоанатом з Харкова Андрій Андрєєв. Вовчанську райдержадміністрацію планує очолити колишній співробітник Державної фіскальної служби Анатолій Косолапов.