Вовчанську райдержадміністрацію планує очолити колишній податківець

Вовчанську райдержадміністрацію планує очолити колишній співробітник Державної фіскальної служби Анатолій Косолапов.

Про це Харків Times дізнався з його декларації кандидата на посаду, що була оприлюднена в Єдиному державному реєстрі декларацій.

Згідно з декларацією, Косолапов проживає у квартирі площею 50 кв. м у Харкові, що належить Косолаповій Тамарі Вікторівні. Жодного іншого майна в декларації не вказано.

Косолапов задекларував 65,772 тис. гривень заробітної плати, отриманої за основним місцем роботи – у Головному управлінні ДФС у Харківській області (згідно з декларацією, поданою ним у квітні перед звільненням, він обіймав посаду заступника начальника відділу ліцензування роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів). Також він задекларував 52,590 тис. гривень страхових виплат, отриманих у центрі зайнятості.

Крім того, Косолапов задекларував заощадження у сумі 15 тис. доларів готівкою.

У липні 2019 року Косолапов подавав декларацію як кандидат на посаду прокурора місцевої прокуратури. За результатами тестування він обійняв 65-е з 68 місць у рейтинговому списку кандидатів на посаду Харківської місцевої прокуратури № 2.

Як повідомляв Харків Times , приватний підприємець Анатолій Рисцов збирається очолити Богодухівську райдержадміністрацію. Нововодолазьку райдержадміністрацію збирається очолити 40-річний лікар-патологоанатом з Харкова Андрій Андрєєв.