Нововодолазьку райдержадміністрацію може очолити лікар-патологоанатом

Фото: Андрій Андрєєв / Facebook

Нововодолазьку райдержадміністрацію збирається очолити 40-річний лікар-патологоанатом з Харкова Андрій Андрєєв.

Про це Харків Times дізнався з його декларації кандидата на посаду, що була оприлюднена в Єдиному державному реєстрі декларацій.

Згідно з декларацією, Андрєєв з матір’ю володіють квартирою площею 42 кв. м у Харкові, матері належить також будинок площею 100 кв. м та земельна ділянка площею 11,5 тис. кв. м у селі Просяне Нововодолазького району.

В Андрєєва є автівка Daewoo Nexia 2009 року випуску.

Основним місцем роботи Андрєєв вказав Харківський національний медичний університет, де він отримав у 2019 році у якості заробітної плати 231,513 тис. гривень. Також Андрєєв працює за сумісництвом у Харківській обласній клінічній лікарні, де заробив 21,170 тис. гривень. Дружина Андрєєва отримала зарплату у сумі 162,653 тис. гривень.

Андрєєв задекларував заощадження у вигляді 1 тис. доларів на банківському рахунку.

В Єдиному державному реєстрі є ще дві декларації Андрєєва – у грудні 2017 року він подавав свою кандидатуру на посаду начальника управління охорони здоров’я Харківської обласної державної адміністрації, у березні 2019 – на посаду головного лікаря Золочівської центральної районної лікарні. Але щось не склалося.

На виборах депутатів місцевих рад 2010 року Андрєєв був кандидатом в депутати Харківської міської ради в одномандатному мажоритарному виборчому окрузі №6 від Харківської міської організації політичної партії “Сильна Україна”. Але не пройшов. На позачергових парламентських виборах 2014 року Андрєєв намагався потрапити до Верховної Ради 8-го скликання по списку Партії Сергія Тігіпка “Сильна Україна”, але 197-а позиція у партійному списку, яку він займав, була непрохідною. У 2015 році Андрєєв висував свою кандидатуру вже від Блоку Петра Порошенка по територіальному виборчому округу №4 до Харківської обласної ради 7-го скликання. Але знов щось не склалося – на окрузі переміг Олександр Ткаченко, який балотувався від партії “Відродження”.

Як повідомляв Харків Times , приватний підприємець Анатолій Рисцов збирається очолити Богодухівську райдержадміністрацію.