У Харкові п’яний водій Volkswagen влаштував ДТП і намагався втекти з місця аварії (фото та відео)

Фото: hk.npu.gov.ua

4 грудня, приблизно о 21:50 на Салтівському шосе п’яний водій Volkswagen влаштував ДТП. Автівка під його керуванням врізалася у Daewoo Lanos, внаслідок чого водій Lanos вилетів у вікно. Винуватець аварії намагався втекти з місця аварії, але його затримали перехожі.

Про це  Харків Times дізнався з повідомлення ХС Харків у Facebook.

Очевидці викликали патрульних та швидку.

У прес-службі Нацполіції області повідомили, що в результаті аварії обидва водія отримали тілесні ушкодження. Однак, 34-річний водій Volkswagen не йшов на контакт з медиками, поводив себе агресивно, тому обох потерпілих було доставлено до лікарні у супроводі патрульного екіпажу.

“У приймальному відділені п’яний водій почав кидатися в бійку з патрульними, в результаті чого один з поліцейських отримав тілесні ушкодження”, – йдеться в повідомленні.

Шевченківським відділом поліції вказана подія кваліфікована за ч.2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’яти років.

За фактом ДТП слідчими СУ ГУНП в Харківській області відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Відповідно до санкції статті дії правопорушників караються обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.