Правоохоронці розслідують 43 провадження щодо конфліктів на ринку “Барабашово”

Фото: www.city.kharkov.ua

Київський і Московський відділи Нацполіціі, а також прокуратура Харківської області розслідують 43 кримінальних провадження щодо конфліктних ситуацій на ринку “Барабашово”, повідомив підчас зустрічі в облдержадміністрації 3 січня начальник слідчого управління Головного управління Нацполіції в області Сергій Чиж.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі міськради.

“У їх числі: нанесення тілесних ушкоджень, вчинення хуліганських дій та самоуправство щодо підприємців, навмисне пошкодження майна, а також вчинення шахрайства з боку концерну “АВЕК” та ін.”, – йдеться у повідомленні.

За словами Чижа, протягом січня-березня по цих кримінальних провадженнях будуть винесені рішення.

“Про хід слідства я не можу повідомити, але я особисто приймаю підприємців, і ми готові, в рамках законодавства, вислухавши кожну сторону і зібравши достатню кількість доказової бази, надати чітку і принципову оцінку кожній ситуації, що сталася”, – зазначив він.

Як повідомляв Харків Times, голова Харківської обласної державної адміністрації Олексій Кучер 3 січня провів нараду за участю всіх сторін конфлікту на Торговому центрі «Барабашово». З ініціативи голови ХОДА в одному приміщенні зібралися власники торгового центру, представники Харківської міськради, підприємці та громадські активісти.