Харківським пільговикам встановили 860 лічильників холодної та гарячої води

Фото: www.city.kharkov.ua

У 2019 році в Харкові за рахунок бюджетних коштів особам пільгових категорій було встановлено 470 квартирних приладів обліку холодної води та 390 – гарячої.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі міськради.

Лічильники холодної та гарячої води безкоштовно встановлюються учасникам бойових дій, учасникам та інвалідам війни, членам сім’ї загиблого ветерана війни, особам, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, жертвам нацистських переслідувань, “дітям війни”, чорнобильцям, ветеранам праці, багатодітним і прийомним сім’ям, а також сім’ям, які виховують дітей з інвалідністю, та іншим пільговим категоріям громадян.

“У 2020 році роботи зі встановлення лічильників для споживачів пільгових категорій продовжаться”, – йдеться у повідомленні. Заяву на безкоштовне встановлення квартирних засобів обліку холодної та гарячої води можна подати до районних центрів прийому населення КП “Харківводоканал”, КП “Харківські теплові мережі” та до районних адміністрацій. При собі необхідно мати паспорт, ідентифікаційний код та документ, що підтверджує пільгу.