Чоловік, який підпалив двері облдержадміністрації, не звертався до Кучера – ХОДА

Фото: suspilne.media

Житель Харківської області Едвард Алексанян, який підпалив двері облдержадміністрації, жодного разу не звертався до приймальні відділу по роботі зі зверненнями громадян. Також в ХОДА не надходило письмових звернень від його імені.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення прес-служби Харківської облдержадміністрації, яка посилається на інформацію начальника відділу по роботі зі зверненнями громадян Тетяни Гравнової.

“Усі звернення від громадян, у тому числі на ім’я голови обласної адміністрації, реєструються в нашому відділі. Але Едвард Алексанян жодного разу не приходив до нас особисто і в письмовому вигляді звернення теж не оформлював. У базі звернень цієї людини немає”, – пояснила Гравнова.

Облдержадміністрація запевняє, що усі скарги та претензії Алексаняна, як і будь-якого іншого громадянина України, обов’язково будуть розглянуті в разі офіційного звернення.

Сам Алексанян заявив кореспондентам “Суспільного”, що вимагає відремонтувати дорогу до його селу. Сьогодні, 29 грудня, близько 14:00 він разом с дружиною та двома дітьми знов прийшов до дверей облдержадміністрації зі своєю вимогою. “У нас багатодітна родина. Ми переїхали в село Зауддя Чугуївського району. У нас почали в селі добувати газ, бурові установки. Важка техніка розбила дорогу. Туди тепер не приїздять “швидкі”, спецтехніка. Немає заїзду людям”, – розповіла журналістам дружина Алексаняна Ольга Солоницька.

“Я позавчора підпалив ці двері. Мені обіцяють вирішити питання й нічого не роблять. У мене дитина хворіє на астму, а ми не можемо туди викликати “швидку” вони не доїжджають. Усі мовчать”, – розповів чоловік журналістам. Він заявив, що пікетуватиме будівлю, поки це питання не вирішиться.

Як повідомляв Харків Times , чоловік 27 грудня близько 23:30 облив горючою речовиною і підпалив двері будівлі Харківської обласної державної адміністрації з вул. Сумській, 64. Чоловіка затримали нацгвардейци. Вогонь загасила охорона.