Ізюмчанина покарано за систематичні знущання над матір’ю

Фото: Фокус

Ізюмський міськрайонний суд Харківської області визнав винним 26-річного місцевого мешканця у вчиненні систематичного домашнього насильства (стаття 126 Кримінального кодексу України).

Про це Харків Times повідомили у прес-службі суду.

Як повідомляється, обвинувачений з початку 2019 року неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності за вчинення домашнього насильства стосовно своєї матері. Однак, незважаючи на це, належних висновків для себе не зробив та продовжив вчиняти протиправні дії.

“Перебуваючи за місцем свого мешкання обвинувачений Д., 12 жовтня та 14 жовтня 2019 року, словесно ображав нецензурними висловлюваннями свою матір, залякував, принижував та погрожував фізичною розправою, що завдало їй психологічних страждань”, – йдеться в повідомленні.

Суд призначив ізюмчаніну покарання у вигляді обмеження волі строком на один рік, з іспитовим строком тривалістю в один рік. При винесенні вироку суд врахував, що обвинувачений раніше не судимий та вину свою визнав повністю.

Як повідомляв ХарківTimes,  в Ізюмі 32-річний чоловік зізнався у тому, що забив до смерті власну матір після кількох днів спільного розпиття спиртних напоїв з приводу його дня народження.