Харківські фігурісти вчетверте стали чемпіонами України

Фото: ХОГА

Харківські спортсмени Олександра Назарова та Максим Нікітін здобули золоту та дві бронзові нагороди на чемпіонаті України з фігурного катання, який відбувся з 17 по 19 грудня в Києві.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі обладміністрації.

Олександра Назарова та Максим Нікітін вже в четвертий раз у своїй кар’єрі піднялися на найвищу сходинку п’єдесталу пошани. У сумі за короткий та довільний танець вони отримали від суддів 200.97 бала.

Друге місце в танцях на льоду посів ще один харківський дует – Дарина Попова та Володимир Бєліков (179.97 бали). Бронзові медалі завоювали кияни Марія Голубцова і Кирило Білобров.

У жіночому одиночному катанні блискуче дебютувала в змаганнях серед дорослих 14-річна харківська фігуристка Таїсія Спесивцева. З результатом 142.46 бала вона стала срібною призеркою, поступившись лише Анастасії Шаботовій, яка представляє Київ. «Бронза» в жіночому одиночному катанні дісталося також киянці Анастасії Гожві.

Як повідомляв Харків Timesхарківські фігуристи Олександра Назарова та Максим Нікітін завоювали “бронзу” міжнародного турніру в Мінську.