Харківський аеропорт обійшов аеропорт «Київ» ім. Сікорського

Фото: ukranews.com

Міжнародний аеропорт «Харків» переміг у третьому Всеукраїнському конкурсі операторів з авіаційної безпеки, який днями організувала асоціація «Аеропорти України».

Про це Харків Times дізнався з повідомлення на сайті летовища.

Конкурс відбувся у Кривому Розі.

«Змагання складалося з трьох етапів: відповіді на теоретичні питання, інтерпретування зображення на екрані рентгенотелевізійного інтроскопа, практична робота в пункті догляду», – йдеться у повідомленні.

Команда харківського аеропорту стала абсолютним чемпіоном. До її складу входили керівник відділу контролю з безпеки Костянтин Анкудінов, керівник зміни Андрій Рахуба, заступник керівника зміни Роман Попов, старший інспектор Анастасія Мельничук й інспектори Марія Куріна й Артем Миронюк. Вони отримали кубок, пам’ятні подарунки і досвід швидкого вирішення питань безпеки.

Друге місце в конкурсі посіла команда міжнародного аеропорту «Київ» ім. Ігоря Сікорського. Нагадаємо, в аеропорті «Харків» є власний навчально-тренувальний центр з авіаційної безпеки. З 2013 року в ньому готують спеціалістів за найвищими міжнародними вимогами і національними стандартами.