У Харкові нагородили кращих спортсменів року

Фото: city.kharkov.ua

VІІ Спортивний форум «Харків – спортивна столиця» відбувся в п’ятницю, 13 грудня, в Харкові.

Про це Харків Times стало відомо з повідомлення прес-служби Харківської міськради.

У ньому взяли участь представники Харківської міської ради та спортивних організацій міста. В ході форуму учасники підбили підсумки спортивних досягнень року, що минає, і обговорили плани на новий, 2020-й рік.

Також в рамках заходу відбулася церемонія нагородження кращих спортсменів року. Так, Почесні грамоти Харківської міської ради вручили альпіністові Валентину Сипавіну – за активну життєву позицію, досягнення високих спортивних результатів та за сходження на вершину Еверест; Костянтину Ананченку – за високі спортивні досягнення (перемога на чемпіонаті Європи), вагомий внесок у розвиток дзюдо і популяризацію фізичної культури і спорту.

Крім того, Подяками міського голови нагороджені переможець чемпіонату Європи з дзюдо серед ветеранів 2019 року в місті Лас-Пальмас (Іспанія) Микола Терещенко, а також срібний і бронзовий призери чемпіонату Георгій Манучарян та Сергій Ліпілін.

Також в ході спортивного форуму були вручені сертифікати представникам федерацій спорту, викладачам і тренерам за проходження курсу лекційних та практичних занять з основ ефективного фандрейзингу для сфери спорту, який проходив протягом вересня-грудня в рамках «Grant Management Sport Academy». Сертифікати отримали 17 представників спортивної сфери.

Зазначимо, спортивний форум «Харків – спортивна столиця» – щорічний захід, в рамках якого підбиваються підсумки спортивного року, обговорюються питання в сфері спортивного життя Харкова і здійснюється пошук партнерів і можливостей для проведення в місті різних спортивних заходів.