Волонтери військового шпиталю отримали нове приміщення та просять допомогти у ремонті

Наразі волонтери працюють ще у старому приміщенні - без опалення та санвузлу. Фото: Сестра милосердя АТО/ Харків / Facеbook

Волонтери організації “Сестра милосердя АТО”, що допомагають військовим, які знаходяться на лікуванні у Військово-медичному клінічному центрі Північного Регіону, отримали нове приміщення та просять допомогти у його ремонті.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення групи в Facebook.

“В нас, волонтерів, нова кімната буде, ура! По перше нарешті за шість років у нас буде опалення – ура,-  буде тепло, туалет, вода в крані. По друге – це дві кімнати, і місця більше. Але, нажаль, потребуємо допомоги в ремонті кімнати”, – йдеться у повідомленні.

Волонтерам потрібний унітаз з бачком, можно б/у, але який працює, або кошти на купівлю самого простенького. “Дуже поки що тече каналізація, треба замінити труби. Це все зробить шпиталь, але нажаль унітаз треба”, – пишуть вони.

Також потрібна раковина будь-якого розміру та кран для неї.

Крім того, волонтерам потрібний ліноліум з утепленням – “найдешевший, або б/у, можно навіть різного кольору”. Розміри підлоги першої кімнати – 4,70 х 4,90 м, другої кімнати – 1,70 х 3,80 м, коридора – 2,5 х 1 м.

Кошти з позначкою “на ремонт” можна перерахувати:

  • ПриватБанк: картка 5221 1911 0028 1707 (гривня)
  • Укрсіббанк: картка 5351 2801 0172 6638 до 06/22 (гривня)