Італійський лоукостер призупинить польоти з Харкова

Фото: Ernest Airlines/ Twitter

Італійський лоукостер Ernest Airlines призупинить польоти за маршрутами Київ-Генуя, Харків-Рим і Харків-Мілан на зимовий сезон 2019/2020 років. Причиною подібного рішення названо «загальне зниження пасажиропотоку в цей період».

Про це Харків Times дізнався з повідомлення Avianews.

Останні рейси Харків-Рим в цьому зимовому сезоні відбудуться 28 грудня 2019 року і 4 січня 2020 року, а рейси Харків-Мілан – 29 грудня 2019 року, 5 і 12 січня 2020 року. На даний момент продажу на інші дати, включаючи літній розклад 2020 року, недоступні.

Повідомляється, що всі пасажири, яких торкнулися ці зміни, були відповідно проінформовані по е-mail і SMS. Запити на повернення вартості квитка та / або переоформлення квитка на інші рейси обробляються.

Також наголошується, що пасажири, чиї рейси були скасовані, можуть вибрати безкоштовну зміну квитка на альтернативні рейси Ernest Airlines до 28 березня 2020 року або отримати повне повернення вартості.

З урахуванням зазначених змін маршрутна мережа лоу-коста до кінця зимового сезону 2019/2020 років буде включати три міста України: Київ, Львів та Одесу.

Як повідомляв Харків Times, 12 березня в аеропорту Харкова приземлився перший літак компанії Ernest Airlines повідомленням Рим – Харків. Планувалося, що в подальшому рейси здійснюватимуть 2 рази в тиждень – цілий рік. В дорозі пасажири будуть перебувати близько 3-х годин. Вартість квитків – від 65 євро в одну сторону.