У Харкові нагородять лауреатів інклюзивної премії «Подолання»

Фото: city.kharkov.ua

Церемонія нагородження лауреатів інклюзивної премії «Подолання 2019» відбудеться 13 грудня в готелі «Premier Palace Hotel Kharkiv» (пр. Незалежності, 2).

Про це Харків Times дізнався з повідомлення прес-служби Харківської міськради.

За словами засновника премії, президента громадської організації «Креавіта» Олени Шингарьової, цього року лауреатами «Подолання» стали не тільки харків’яни, але й представники Одеси, Полтави, Краматорська та Сєвєродонецька.

Крім того, вдвічі збільшено кількість номінацій премії, яких тепер вісім. Так, крім традиційних «Бізнес», «Професіоналізм», «Громадська діяльність» і «Спорт» нагороди вручать у номінаціях: «Гордість України», «Захисник України», «Талановиті діти» і «Державна служба».

В рамках церемонії нагородження також відбудеться показ колекції дизайнера Олександра Бевзюка спільно з моделями першого в Україні інклюзивного модельного агентства і пройде інклюзивний концерт.

Початок заходу – о 17:00.

Довідка. Премія «Подолання» заснована в Харкові в 2013 році. Нагорода вручається людям з інвалідністю за досягнення у професійній, творчій, спортивній або громадській діяльності. За цей час лауреатами премії стали 49 осіб. Захід проходить під патронатом Харківського міського голови Геннадія Кернеса.