Смертельна пожежа на Олексіївці – поліція відкрила кримінальне провадження

Поліцейські Харкова проводять розслідування за фактом пожежі в одній з квартир багатоповерхівки на вулиці Олексіївська, внаслідок якої загинула 33-річна жінка. Також до лікарні доставлені троє потерпілих.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

За адресою виїжджала слідчо-оперативна група, керівництво Шевченківського відділу поліції та Державна служба з надзвичайних ситуацій. Поліцейські провели огляд місця події, опитали свідків та вилучили речові докази. Причина займання встановлюється”, – йдеться в повідомленні.

Попередньо подію кваліфікували за ч. 2 ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв ХарківTimes, пожежа в десятиповерховому багатоквартирному житловому будинку на  вул. Олексіївській, 14А сталася опівночі 11 грудня. Під час гасіння пожежі рятувальники виявили тіло загиблої жінки 1986 року народження.

Крім того, постраждало троє дітей. Двоє з них – це діти загиблої жінки (хлопчик 2016 та дівчинка 2018 р.н.), а також дитина з сусідньої квартири (хлопчик 2018 р.н.). Усі вони з отруєнням чадним газом середньої тяжкості були госпіталізовані до дитячої лікарні №1.