У Харкові знову вийшли на акцію до Нормандських перемовин (фото)

Фото: suspilne.media

Кількадесят людей ввечері 9 грудня вийшли до намету “Все для перемоги” на майдані Свободи у Харкові. Учасники протесту на продовження акції “Ні капітуляції!” планують обговорити результати перемовин лідерів держав Нормандського формату і спланувати подальші дії.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення Суспільного.

Як повідомив кореспондент Суспільного, нині на площі кілька десятків людей. “Що б не придумали, за нами перемога”, — анонсував акцію її співорганізатор Борис Редін.

“Я думаю, ми будемо чекати до остаточних результатів перемовин. Нам недостатньо прес-конференції, ми хочемо побачити і документи. Скоріше за все, ми будемо збиратися і завтра”, — розповів Суспільному співорганізатор акції Володимир Чистилін.

Фото: suspilne.media

Біля намету відучора залишаються покришки, бочка і будівельні каски.

“Це символи Майдану. Цим ми показуємо, що якщо буде зрада, буде якась реакція у Києві, в інших містах. Ми сподіваємося, що цього не станеться”, — зазначив Чистилін.

Фото: suspilne.media

Як повідомляв Харків Times, у Харкові застерегли Зеленського – ніякої капітуляції на нормандській зустрічі! Напередодні зустрічі президента України Володимира Зеленського з президентом РФ Володимиром Путіним 8 грудня у центрі Харкова біля намету «Все для перемоги» відбулося засідання штабу спротиву капітуляції. На народне віче прийшли сотні харків’ян, загорнувшись у національні синьо-жовті знамена або тримаючи прапори у руках.