Ремонтом Каскаду зацікавилася поліція

Фото: ХАЦ/Facebook

Поліція розслідує виділення більше 100 мільйонів гривень на ремонт Каскаду.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення Харківського антикорупційного центру.

Як повідомляється, 25 листопада слідчі Шевченківського райвідділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 364 КК України щодо зловживання керівництвом СКП «Харківзеленбуд» своїм службовим становищем. Про це стало відомо з Єдиного реєстру судових рішень.

Суд задовольнив клопотання прокурора щодо надання дозволу доступу до документів СКП «Харківзеленбуд» та підрядника, ТОВ «Інжинірингова компанія Планета Буд».

Як повідомляв Харків Times, на ремонт Каскаду у Харкові витратять ще 22 мільйони гривень. Це вже третій договір на капітальний ремонт «Каскаду» між СКП “Харківзеленбуд” та ТОВ “Інжинірингова компанія Планета Буд”. Всі роботи по цьому договору мають зробити в грудні 2019 року. За 5,15 млн. грн. мають зробити оздоблювальні роботи. За 3,6 млн. грн. – зовнішнє освітлення. За 5,7 млн. грн. – покриття. За 2 млн. грн. – озеленення. За 0,57 млн. грн. – придбають урни та паркові лавочки.

Загальна вартість капітального ремонту “Каскаду” на сьогоднішній день складає 103,1 млн. грн. 22 грудня 2017 року уклали перший договір на 55,5 млн. грн. 24 травня 2019 року уклали другий договір на 25,8 млн. грн.

Нагадаємо, що “Каскад” офіційно відкрили на День Харкова, 23 серпня 2019 року.