Зеленський нагородив харківського волонтера орденом

Фото: Андрій Таубе/Facebook

З нагоди Міжнародного дня волонтера Президент України Володимир Зеленський підписав наказ про нагородження 25 волонтерів зі всієї України, серед них – харків’янин Андрій Таубе.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення на сайті Президента України.

Як зазначається в Указ Президента, волонтерів нагородили «за громадянську мужність, вагомий особистий внесок у розвиток волонтерського руху, зміцнення обороноздатності та безпеки Української держави, активну благодійну і гуманістичну діяльність».

Харківського волонтера Андрія Таубе нагороджено орденом «За заслуги» III ступеня.

Андрій Таубе – волонтер відомого об’єднання Help Army. Це одна з найчисленніших і найпомітніших в Україні волонтерських організацій допомоги українським військовим у зоні АТО і ООС. Займається технічною, речовою, медичною та іншою допомогою бійцям, а також підтримкою демобілізованих, їх дітей та мешканців постраждалих населених пунктів.

23 липня 2015 року організація Help Army була нагороджена недержавним орденом «Народний Герой України».

Андрій Таубе нагороджений медаллю «Захиснику Вітчизни» (указ президента України від 23 серпня 2014).

Редакція Харків Times, користуючись нагодою, вітає Андрія Таубе і усіх волонтерів України зі святом! Щиро бажаємо вам успіхів у ваших добрих справах, міцного здоров’я, невичерпної енергії і наснаги, родинного затишку і тепла, підтримки і поваги від суспільства, будьте щасливі і наповнюйте добром і щастям життя наших захисників!