Поліцейського, який напав на патрульних, відсторонили на час перевірки (відео)

Скриншот: соцсети

Поліція проводить службове розслідування щодо одного зі співробітників, який, будучи затриманий за водіння у нетверезому стані, напав на патрульних поліцейських, які затримали його.

Інформацію про це, що з’явилася у соціальних мережах, Харків Times підтвердили у прес-службі Нацполіції області.

“Проводиться службове розслідування, на час якого він відсторонений від виконання обов’язків”, – сказала представник відділу комунікації.

Інцидент стався увечері 3 грудня на Салтівському шосе. Патрульні зупинили автомобіль Toyota Avensis, за кермом якого, за їхніми словами, знаходився чоловік у стані алкогольного сп’яніння. Спочатку порушник намагався доводити, що взагалі йшов пішки, потім стверджував, що був на пасажирському сидінні.

У ході суперечки він почав кидатися на патрульних поліцейських й навіть вдарив одного з них у груди та по нозі. Патрульним довелося повалити порушника та надягнути на нього кайданки.

Як стало відомо Харків Times з власних джерел, агресивний порушник працює дільничним у Дергачівському відділі поліції області. По відношенню до нього складено протокол за ст. 130 КУпАП (керування транспортом у стані сп’яніння).

Розслідування поки що не закінчено.

Як повідомляв Харків Times, Служба безпеки України затримала на хабарі за закриття кримінального провадження слідчого одного з районних відділів Головного управління Нацполіціі в Харківській області.