З ХОДА звільняється ще один чиновник, призначений при Порошенко

Фото: dmskh.gov.ua

3 грудня подав декларацію про звільнення начальник Управління у справах молоді та спорту Харківської обласної державної адміністрації 51-річний Віталій Кириленко.

Про це Харків Times дізнався з реєстру декларацій на сайті НАЗК,

Як повідомляється на сайті Управління у справах молоді та спорту ХОДА, Віталій Кириленко, працював в ХОДА з жовтня 2014 року. Спочатку був призначений на посаду директора Департаменту у справах молоді та спорту ХОДА. У 2016 році став начальником Управління у справах молоді та спорту облдержадміністрації.

Також Віталій Кириленко займає посаду почесного президента Федерації легкої атлетики Харківської області.

Згідно декларації, у 2019 році Кириленко отримав 241 тис. 846 грн зарплати та 20 тис 894 грн пенсії.

Також чиновник вказав в декларації, що йому належить квартира площею 68,6 кв.м і гараж у Харкові. Ще одна квартира в Харкові записана на дружину чиновника Кириленко Наталію. Також вона володіє земельною ділянкою 1 тис. кв.м, житловим будинком площею 291,7 кв.м, і орендує земельну ділянку площею 92 кв.м.

Чиновник ОДА також задекларував елітний годинник марки Ulysse Nardin вартістю 370 тис. грн автомобіль “Тойота” за 1,24 млн грн. Серед заощаджень Кириленко вказав майже 1,5 млн грн, 160 тис. дол. і 65 тис. євро. Суму своїх заощаджень дружина чиновника не вказала.

Як повідомляв Харків Times,3 грудня подав декларацію про звільнення Керівник Департаменту охорони здоров’я Харківської обласної державної адміністрацї Богдан Федак. Чиновник запевнив, що давно хотів звільнитися. Надалі планує займатися викладацькою діяльністю.