У Золочівському районі затримали двох росіян зі зброєю

Фото: ДПСУ

3 грудня прикордонники Харківського загону затримали двох росіян з рушницею, які незаконно перетнули українсько-російський кордон, щоб пополювати в Україні.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Держприкордонслужби.

“Патрулюючи ділянку в районі населеного пункту Уди, що у Золочівському районі Харківської області, прикордонний наряд помітив двох невідомих поблизу кордону. Охоронці кордону чоловіків одразу затримали”, – йдеться в повідомленні.

Затриманими виявилися 37-річний та 34-річний громадяни РФ. Виявилося, що вони потай перетнули кордон з РФ в Україну, щоб влаштувати незаконне полювання на території України.

Чоловіки мали з собою рушницю та 25 набоїв до неї.

Правоохоронці вилучили зброю та боєприпаси. За незаконний перетин кордону, порушення правил використання об’єктів тваринного світу та порушення громадянами правил зберігання, носіння або перевезення зброї, боєприпасів на іноземців складено відповідні адміністративні матеріали. Їх подальшу долю вирішить суд.

Як повідомляв  ХарківTimes, співробітники відділу прикордонної служби “Дергачі” Харківського загону 22 листопада, близько 22:30, затримали чоловіка, який намагався перетнути кордон України з території РФ поза пунктом пропуску.