У Вовчанському районі три фури застрягли на слизькій дорозі

Фото: kh.dsns.gov.ua

В ніч з 2 на 3 грудня, під час опадів у вигляді мокрого снігу, рятувальники залучались для допомоги водіям вантажівок, що не могли самостійно здолати крутий підйом на виїзді з селища Старий Салтів у Вовчанському районі.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення прес-служби ДСНС у Харківській області

“Важкі фури буксували на слизькій ділянці. Щоб не утворився затор, бійці аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України у Харківській області за допомогою автомобіля підвищеної прохідності відбуксирували 3 вантажівки на рівну ділянку дороги, щоб ті змогли самостійно рушити далі”, – йдеться в повідомленні.

Також в прес-службі нагадали, що за прогнозами Гідрометцентру, протягом доби 3 грудня на Харківщині очікуються пориви вітру до 15-20 м/с; вночі значний сніг; на дорогах ожеледиця (І рівень небезпечності, жовтий). Рятувальники закликають водіїв зважати на дані обставини, плануючи поїздки.

Як повідомляв Харків Times , на Харківщині майже добу продовжуються опади у вигляді мокрого снігу.  Товщина снігового покрову становить 7-10 см, температура повітря від 0 до -1°С, швидкість вітру 2-5 м/с.. Найскладніша ситуація була в Харківському, Нововодолазькому, Красноградському, Валківському та Коломакському районах.

Фото: kh.dsns.gov.ua