Станцію метро “Московський проспект” поквапилися перейменувати – прес-служба

Фото: nash.kharkiv.ua

Станцію метро «Московський проспект» поки тільки готують до перейменування.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення прес-секретаря Харківського метрополітену Олексія Бітнера.

У соціальних мережах з’явилася інформація, що на станції метро “Московський проспект” робочі вже роблять заміну табличок з назвою.

У прес-службі харківської підземки прокоментували роботи на станції.

“Інформація для тих, хто вже фальстартом перейменував нам станцію «Московський проспект» остаточно. Світловий щит з назвою станції «Московський проспект» на одному з пішохідних виходів не змінювали на новий з написом: «Турбоатом», його ремонтували, так як він був несправний “, – написав Олексій Бітнер харківським журналістам.

У той же час цю станцію метро все-таки збираються перейменувати.

“Процес запущено. Була проведена інвентаризація. Все на стадії укладення договорів, замовлень, виробництва, виготовлення і т. д. Як тільки буде конкретика, зможу щось більш детально сказати по термінах і датах “, – повідомили в прес-службі Харківського метрополітену.

Як повідомляв Харків Times, станція метро “Московський проспект” буде перейменована в “Турбоатом” – Кернес. За словами мера, з такою пропозицією до міської ради звернувся колектив АТ “Турбоатом”.

На найближчій сесії, 16 жовтня, міськрада перейменувала станцію метрополітену “Московський проспект”, «за» проголосували 68 депутатів, утримався – один. Як вияснилося, не спрацювала кнопка.