ДТП на Велозаводському мосту – водія з авто дістали рятувальники (фото і відео)

Фото: hk.npu.gov.ua

Вночі 2 грудня на Московському проспекті біля будинку № 181 (Велозаводській міст) Hyundai Accent врізався в стовп, і водій не зміг самостійно вибратися з авто – його деблокували рятувальники.

Про це Харків Times дізнався з соцмереж, які першими повідомили про аварію. За інформацією “Солнцеликий Харків” в Facebook, водій був у стані алкогольного сп’яніння.

Як повідомили в прес-службі ДСНС в Харківській області, 36-річний водій автомобіля Hyundai Accent не впорався з керуванням і врізався в стовп. В результаті зіткнення він виявився затиснутий уламками спотворених конструкцій авто і отримав травми.

Рятувальники 9-ї Державної пожежно-рятувальної частини ГСЧС, які прибули на місце події, за допомогою гідравлічних ножиць розрізали корпус легковика, деблокували водія та передали його медикам швидкої. Зараз потерпілий знаходиться в міській лікарні невідкладної допомоги.

Як повідомили у відділі комунікації Нацполіції області, слідчим вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв Харків Times, 23 листопада о 10:57 на проспекті Любові Малої-34 сталася дорожньо-транспортна пригода за участю двох легковиків ЗАЗ «Таврія» і «Fiat Doblo». В результаті зіткнення даних авто виявилися затиснутими між залізними конструкціями і не змогли самостійно вибратися 55-річна пасажирка «Fiat Doblo» і 26-річна водій «Таврії».

Фото: Тимур Сулейманов