Нацгвардійці освідчувалися у коханні під час присяги в Харкові (фото, відео)

Фото: НГУ

30 листопада у Харкові військові Національної гвардії України складали військову присягу за незвичайним сценарієм – разом із присягою на вірність українському народові молодики-гвардійці присягнули ще й своїм коханим.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення на сайті НГУ.

Як повідомляється, «зараз саме так молодики-гвардійці намагаються поєднати дві чи не найбільші присяги свого життя: народу та коханій. Як захисник родини великої української і маленької – власної, яку планує створити».

У день присяги у Національній гвардії спланували сімейне життя 11 солдатів нового призову. Три пропозиції одруження у Вінниці, дві в Харкові та в Запоріжжі та по одній у Києві, Львові, Херсоні та Одесі.

Фото: НГУ

Як виявилося, товариші спланували все заздалегідь, а от для наречених це виявився сюрпризом.

«Хочу освідчитися своїй любій Вікторії у коханні», – зізнається один з них, Володимир.

З великим букетом червоних троянд, з обручкою в руках вибігає до своєї нареченої та стає навколішки.

– Я кохаю тебе, Вікторіє. Тепер ти в мене на все життя, – говорить солдат Володимир Янківський.

– Згодна! Буду чекати та готуватися до весілля, – відповідає дівчина.

Фото: НГУ

Молодий солдат Віталій Харченко з Міжнародного центру Нацгвардії, поблизу Києва, теж зробив важливий крок у своєму житті – освідчився у коханні своїй дівчині Оксані.

«Чому саме зараз вирішив зробити пропозицію Оксані? Та тому, що кохаю її і вона мене теж. Сьогодні відбулась важлива подія у моєму житті – я склав присягу Батьківщині. Даю її і своїй дівчині. Присяга, як і любов – одна на все життя», – каже він.

«Люблю і все», – так відповів ще один новобранець, який освідчився коханій на присязі.

Фото: НГУ

Зі своєю обраницею Марією Ростислав Мальцев із військової частини 4114 зустрічається з 9-го класу.

«Сьогодні вирішив зробити їй сюрприз, щоб вона запам’ятала освідчення на все життя. Був впевнений, що вона навіть не здогадується. А коли я відслужу строкову службу і повернуся, тоді ми одружимося», – розповідає новоспечений військовослужбовець.

Командування запевняє, що позитивні емоції під час присяги лише допоможуть бійцям краще пережити перші місяці у лавах Нацгвардії. Хоча і без того на цьогорічне поповнення не нарікають.

За матеріалами з військових частин.

Відео: