Війна в Україні: чотири обстріли, втрат немає

30 листопада збройні формування Російської Федерації чотири рази порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював позиції Об’єднаних сил із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, а також ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення прес-центра Операції Об’єднаних сил станом на 7:00.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” російські окупаційні війська з великокаліберних кулеметів вели вогонь неподалік Новолуганського.

Три ворожих обстріли зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання ” Схід”: неподалік Водяного – з мінометів калібру 82 мм; біля Красногорівки – з ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів; поблизу Старогнатівки – зі стрілецької зброї.

“Вчора, 30 листопада, внаслідок обстрілів втрат серед військовослужбовців зі складу Об’єднаних сил не було”, – йдеться у повідомленні.

З початку цієї доби російські окупаційні війська здійснили один обстріл у районі Новолуганського – з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. Втрат з нашого боку немає.