Фельдман став почесним консулом Індонезії (доповнено)

Фото: kharkivoda.gov.ua

Олександр Фельдман, син бізнесмена та нардепа Олександра Фельдмана (фракція партії “Опозиційна платформа – За життя”) 26 листопада призначений почесним консулом Республіки Індонезія в Харкові.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі обладміністрації.

З представниками дипломатичного корпусу, що працюють у Харківській області, зустрівся 29 листопада голова облдержадміністрації Олексій Кучер. “Під час заходу він привітав почесного консула Республіки Албанія в Харкові Шахіна Омарова з Днем незалежності Албанії, який святкували 28 листопада, а почесного консула Республіки Індонезія в Харкові Олександра Фельдмана – з призначенням”, – йдеться у повідомленні.

Під час неформального спілкування очільник ОДА обговорив з керівниками іноземних представництв питання подальшої співпраці, зокрема, перспективи залучення нових інвестицій в економіку регіону.

“Це вперше в області організовано таку спільну зустріч. І я дуже вдячний за те, що ви прийняли запрошення. Я хочу познайомитися з усіма, хочу розширювати наші відносини. Всі соціальні проекти та інші ініціативи, які у вас є, ми будемо підтримувати. І зі свого боку будемо пропонувати ідеї. Ми абсолютно відкриті і не просто готові, а дійсно бажаємо співпрацювати”, – сказав Кучер.

Представники консульств під час зустрічі розповіли про проєкти, які реалізують у регіоні. Так, керівник регіонального представництва КМЄС Роберт Жулкєвскі розповів про роботу з підтримки реформ правоохоронних органів на Харківщині. Почесний консул Республіки Австрія в Харкові Всеволод Кожемяко повідомив про проєкти з підтримки переселенців, які реалізуються за підтримки Почесного консульства, та запропонував у найближчій перспективі організувати зустріч керівництва області з послом Австрії в Україні.